Call us  27360.31338

80100 Κύθηρα
Ελλάδα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ

Η Επιτροπή Εγχωρίου Περιουσίας Κυθήρων και Αντικυθήρων με το πέρας της παραμονής των «Τιμίων Δώρων» στο νησί μας και των εορταστικών εκδηλώσεων της «Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας» αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους που συνέβαλλαν καθ΄ οιουδήποτε τρόπο στην επιτυχή ολοκλήρωση του πρωτόγνωρου για το νησί μας αυτού εγχειρήματος.

Ειδικότερα όλους τους επαγγελματίες και εργαζόμενους στο χώρο της εστίασης, των ξενοδοχείων και των καταλυμάτων, των μεταφορικών μέσων ταξί και λεωφορείων, των τουριστικών γραφείων, το υγειονομικό προσωπικό και τους φαρμακοποιούς μας διότι κάποιοι από τους επισκέπτες μας χρειάσθηκαν και ιατροφαρμακευτική φροντίδα, οι οποίοι με την εν γένει συμπεριφορά τους ανέδειξαν και έκαναν γνωστή την φιλοξενία των Κυθηρίων στους χιλιάδες προσκυνητές από την Κρήτη, την Πελοπόννησο, το μακρινό Λιτόχωρο, το Κιλκίς, τη Θεσσαλονίκη κλπ. που όντως υπήρξαν χιλιάδες σύμφωνα με τα κεριά που αναλώθηκαν εκείνες τις ημέρες (30.000,00) και τις λαμπάδες (800) συγκριτικά με το όλο το δεκαπενταύγουστο που αναλώθηκαν 17.000.

         -Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε το εκκλησιαστικό συμβούλιο των Μυρτιδίων α) ΣΑΜΙΟ Νικόλαο του Χαρ. β) ΚΑΛΛΙΓΕΡΟ Γεώργιο του Εμμ. γ) ΣΑΜΙΟ Νικόλαο του Ιωάννη δ) ΚΑΛΛΙΓΕΡΟ Παναγιώτη του Σταύρου, για όλα που ανιδιοτελώς και ακούραστα έκαναν, τους ιεροψάλτες, τους δεκάδες εργαζόμενους στο συγκρότημα του Προσκυνήματος, ιδιαίτερα στην καθαριότητα και κυρίως σε αυτή στα wc από τα ξημερώματα έως αργά το βράδυ, εισπράττοντας τα συγχαρητήρια των επισκεπτών.

-Ευχαριστίες οφείλουμε να εκφράσουμε στους δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ κκ. ΠΟΛΙΤΗ Γιώτα – ADELIN FM, ΚΑΛΛΙΓΕΡΟ Εμμανουήλ – ΚΥΘΗΡΑΙΚΑ, ΠΡΕΚΑ Ιππόλυτο – KYTHIRA NEWS, και ΜΠΑΧΤΗ Παναγιώτη – ΤSIRIGO FM,  στον ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ Βαλέριο – PHOTO CERIGO, στον πανελληνίως γνωστό, έγκριτο δημοσιογράφο συμπατριώτη μας ΣΤΑΘΗ Παναγιώτη, τους τηλεοπτικούς σταθμούς ΙΟΝΙΑΝ, ΛΥΧΝΟ, ΕΡΤ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, Ρ/Σ της Ιερά Μητροπόλεως Σπάρτης και Αργολίδας, Αντέννα Ν. Ελλάδος, «Μαρτυρία» Χανίων κλπ. Όλους τους συμμετέχοντες στη φιλαρμονική μας και τον μαέστρο ΛΕΥΤΕΡΗ Παναγιώτη, τη νεολαία μας και τους μαθητές μας, που με ιδιαίτερη ευπρέπεια, τάξη και σεβασμό προσήλθαν μαζί με τους αξιόλογους δασκάλους τους στον Ιερό Χώρο για να προσκυνήσουν τα Τίμια Δώρα και την Παναγία μας, την Ελληνική Αστυνομία και τον νεοεξελθέντα από την ανωτάτη Σ.Α.Ε.Α, Υ/Β ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ Βασίλειο και το Λιμενικό Σώμα τις λιμενάρχες ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΗ Βασιλική και ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Νίκη.

Τέλος ευχόμεθα και προσευχόμεθα ο σεβαστός μας πατήρ Πέτρος Σκλάβος να ξεπεράσει σύντομα το πρόβλημα της υγείας του, με την βοήθεια της Παναγίας, την οποία αδιαλείπτως και ακούραστα υπηρετεί και να επιστρέψει υγιής και δυνατός στο Πνευματικό του λειτούργημα, του οποίου η προσφορά στη Μυρτιδιώτισσα είναι μοναδική και ανεκτίμητη.

 

 

Ο Πρόεδρος

Ευάγγελος Βενάρδος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

sixteen − 3 =